Thursday, 4 April 2013

Wajah PUJAAN

Assalamualaikum

Hari ini adalah hari yang panjang. Minggu ni adalah minggu yang panjang. Bulan ini adalah bulan yang panjang. Mungkin sebab mak buyong counting "bila la nak bersalin nih?"...Please..please..please...enjoy the moment mak buyong. Maybe this is your last pregnancy..kannn!!! Dahla, blog tak update!

Tekak tak loya pon. Tapi tak boleh makan.Pahit!!! Semua pahit!! Semua tak kena. Badan dah rasa letih. Batuk masih belum surut. OMG!!!Kehamilan masih belum diwar-warkan pada rakan office. Tunggu jerlah perut mak buyong membesar. Toksah tanya dah.Terbukti!!

Perasaan bercampur baur. Dah bosan pula bekerja. Nak duduk rumah pula. Laki belum cukup kaya. Huh..Oklah, dari fikir benda yang tiada solution, baik menatap wajah pujaan hati mama ni  ;-p

 
Ooops!!! Ni kereta mercedes 7 series abang!

Riang hati main bola dengan papa.

Adik jimjim yang busuk

Belon belon keriangan abang

Ajim pakai baju hijau feveret mama

6 comments:

  1. hebat sungguh mercedes tu...hahahha

    ReplyDelete
  2. Ehem.ehem.. Enjoy your pregnancy okeh :)
    Best tgk budak2 main kan..hihi

    ReplyDelete
  3. Comel...comel. Dua2 comel..

    ReplyDelete
  4. mak yong....hAHAHA!!!!...tak sangka ko akan berblog..bestnyer cam nie..lg dekat la aku dengan ko...teruskan update tau..jgn jd mcm aku 2 minggu sekali jer..hahaha....bukan malas okeh...masa itu emas.. kak c lom join lg tau sb buka dr note jer..t ada masa i followwww u...

    ReplyDelete