Thursday, 9 May 2013

Preparing the Vacation

Assalamualaikum.

Bz betul mak yong kebelakangan ni yea. Bz menguruskan percutian ke Guangzhou, China. Al-maklumlah, Hari Raya dah dekat, mak saya sibuk nak beli cadarlah, alas mejalah, kain lah, nak buat pakai raya katanya kannn!!!

Pergi pon cuma sekejap. Target nak shopping dan jalan-jalan menikmati pemandangan. Pergi ke China saya tak teruja sangat sebab, saya akan terfikirkan toiletnya..Wekk!!! Tapi, kata kakak saya yang dah beribu kali ke sana, toilet Guangzhou tak seteruk Beijing sebab warga Guangzhou agak educated. Hmmmm.. Tak percayalah!!


 
Sesiapa ada pengalaman ke sana. Jom kongsi rahsia dan tips!! :-)

2 comments:

  1. Bestnya dpt jenjalan.Sy asalnya plan nak pi Beijing hujung bulan ni.Plan buat hujung tahun lps,tau tau pregnant plak....dann...bonus,bersalin awal bln ni...hehehehe..gigit jari ajerlah.Takde rezeki.Tp,dpt rezeki lain yg lg besar..hehehhe
    Selamat bercuti.Ntt update tips melancong yer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah ada baby baru..ala kalo nak kira jalan2, bila2 boleh..insyaAllah..ada rezeki, plan la ke Bejing skali lagi...lagi best kalau pergi time Autumn..

      Delete