Monday, 24 March 2014

Shopping Online addicted.

Assalamualaikum.

Alamak..kita dah addicted lah shopping online..ngehehehe.....

Zuppp... Ni beli dekat Mydeal. RM60 untuk 2. Satu wallet & satu coin purse.
Cantik  tak?? Brand ---- Victoria Secret "Angel"



Zassss. Ni pulak tote bag Marc Jacob. RM38. Beli dekat Gruopon. Senang nak punggah barang pegi opis pagi-pagi.


Tapi tulah, ada setengah online store ni lambat delivery dia. 1 bulan ke sebulan setengah. Huhhhh... Sabar jerlah.  Sekarang mama tengah kawal nafsu dan tangan dari click click nih. Jimat ye mama. Kata tengah menabung sekarang kannnn!!!! Nak roinda Venice katanya kann!!! hehehehheeh




Thursday, 20 March 2014

Baby Nazeer admitted lagi

Assalamualaikum

Baby Nazeer admitted lagi. Bulan lepas dekat GH Seremban. Since Sabtu lepas baby admitted dekat KPJ Seremban. Belum dapat pulang lagi. Mama pon samalah berkelana dekat hospital. Baby tak mau nyusu botol. Nak direct feed. Itulah penyebab baby kurang air dalam badan dan at last admit ...hmmm ....

Ada tak petua ye mummy di luar sana nak bagi baby nyusu botol dgn baik. Sejak baby baik demam sebulan dulu ..bb tolak botol..pening kepala mama dah baby........permudahkan baby ya Allah..

Baby 1st day warded. Sangat susut !!
Berbeza sangat baby sekarang compare masa sakit dulu.

Alhamdulillah.. Baby semakin sihat. Dah boleh discharge harini...






Monday, 24 February 2014

Miss sangat.

Assalamualaikum.


 
Miss this moment damn much!!! They are always be my baby.
Cepatnya kamu membesar sayang.

Wednesday, 15 January 2014

Rindu serindu-rindunyaaa

Assalamualaikum.

Lama rasanya tak update blog. Banyak sangat entry tertunggak. Saya masih belum dapat nak arrange masa lagilah. Saya baru bertukar kerja. Boss baru!! Tak best sangat. Tu yang tak der mase nak update blog. Abang kita dan Acim mama pon da masuk sekolah. Bz melayan mereka dan letih pun ye jugak kan?? Adik baby dah genap 3 bulan. Mungkin bila baby besar sikit baru mama tak terkejar-kejar sangat kot.

Dah lama juga tak jenguk page kawan-kawan, Tak drop comment. Maaf ye. InsyaAllah, ada masa saya jenguk. Hari ni kira short entry sahajalah.

Hingga berjumpa lagi!!