Wednesday, 15 January 2014

Rindu serindu-rindunyaaa

Assalamualaikum.

Lama rasanya tak update blog. Banyak sangat entry tertunggak. Saya masih belum dapat nak arrange masa lagilah. Saya baru bertukar kerja. Boss baru!! Tak best sangat. Tu yang tak der mase nak update blog. Abang kita dan Acim mama pon da masuk sekolah. Bz melayan mereka dan letih pun ye jugak kan?? Adik baby dah genap 3 bulan. Mungkin bila baby besar sikit baru mama tak terkejar-kejar sangat kot.

Dah lama juga tak jenguk page kawan-kawan, Tak drop comment. Maaf ye. InsyaAllah, ada masa saya jenguk. Hari ni kira short entry sahajalah.

Hingga berjumpa lagi!!